Bara nöjda kunder

Stort tack Nils-Olof,Stort tack Nils-Olof,Du är bäst!

VänligenPeter


Tack för all hjälp med böckerna och den trevliga mejlväxlingen.Du får betalt omgående när faktura kommer!

MvhBengt Z


Om jag inte sagt det förut så vill jag att du skall veta hur imponerad jag är över din servicegrad - vänligt, informativt och snabbt... Vi hörs snart igen! /
Charlotta


Tack. Ska se till att den betalas snabbt.Vi är mycket nöjda med ert (ditt) arbete. Allt har fungerat perfekt.Vi återkommer vid nästa projekt.Trevlig midsommar

Lars

Fakturan är betald idag. Jag vill tacka för din hjälp och tålamod med mina frågor!
Hjärtligt tack och hälsningar

Göran 

Hej igen! Jag kan bekräfta att jag fått böckerna nu. Det känns så lyxigt. Tack än en gång, Nils-Olof!Du har gjort ett jättebra arbete. — Staffan

Ville bara skicka och säga tack för böckerna, de blev jättefina. / Med Vänlig Hälsning Josefin Fakturan är betald. Pengarna är hos dig på fredag. Tack ... igen ... för ditt tålamod 🤗! Vi kaaanske hörs igen 😜! Till dess ... ha det bäst / Siv 

Nu har jag kollat boken, otroligt snyggt gjort, jag blir så glad av resultatet. Vad duktig du är. Kör på! Hälsningar från Leif
Hej Nils-Olof!Tack för leverans! Ser bra ut. Jättefint att ni kunde få klart så fort. Jag är mer än nöjd.Ha en trevlig helg!

Lars 

Tusen tack för ditt fina arbete och att det gick så snabbt! Vi är jättenöjda. Skickar du fakturan via mail?God Jul och Gott Nytt År!Ingela

Hej!Jag är jättenöjd med processen och slutprodukten. Tack!Hälsningar / Hans 

Stort tack för din insats som varit vänlig, kompetent och snabb! När får jag fakturan?
Hälsn Thorbjörn


Böckerna blev jättefina! Jag har sålt ett par stycken redan innan mässan som är i helgen. Tack för ett bra jobb och trevligt bemötande, jag hör nog av mig igen när det är dags för nästa volym! 
MvhElin


Böckerna har kommit och jag är jättenöjd. Dom har blivit så fina. Det finns en del fel som jag själv bär ansvar för men ni har gjort ett jättefint jobb. Jag är så tacksam för all support och att du alltid snabbt svarat på frågor. Du har varit till så stor hjälp.Varmt tack. Bara en fråga så här till sist: När kommer fakturan?Många varma hälsningar och tack

Inger 


1000 miljoners tack för SJUKT BRA service som alltid. Nästa gång kör vi med 5 timmar innan med material 😉!Ännu en gång... Grym service!!!!
Med vänliga hälsningar/Kindest regards

Emil WernängEM Fönster AB

VI HA FÅTT MYCKET BERÖM FÖR BÅDA BÖCKER, DU OCH JAG.Du för trycket. "Snyggt och prisvärt i så liten upplaga", är några omdömen.
Jag fick lite beröm för innehållet, sådär i all blygsamhet.
Må så got.
TorstenKund 1692

Tack för ett bra jobb. Boken är uppskattad bland släkt och vänner.
Mvh
Bo Andersson

Hej! Vi fick böckerna igår! Dem var verkligen superfina och vi är jättenöjda!! Tack än en gång för all hjälp! :)
Mvh AgnesDrinks without Drunks
TACK så jättemycket för boken! Den är så fin så fin!Du måtte jobbat mycket med bilderna, allt är så bra!!Jag har jobbat hela dagen och först nu öppnat kartongen. Ska sätta mig med ett glas vin och lite god ost och njuta mig igenom boken, så härligt att den är färdig!
Nu ser jag fram emot fakturan. Än en gång stort tack från Maggan


Tack för allt! Vi är jättenöjda.MVHMycket nöjda kunder :)Donna och Caroline 
Hej, och STORT tack för det här och för fakturan. Det är väl sällan man kan säga att det ska bli ett nöje att betala, men så är det nu:-).Dessutom är jag grymt imponerad av hur snabbt det gått.
Återkommer när jag satt ihop något mer!
Vänliga hälsningar,

Anders 

hjälpen , återkommer snart med fler projekt!mvh ola

Tack! Ja jättefint jobb!
Ordnar fakturan.
Vänligen//Max

Tänkte passa på och tacka för ett bra samarbete.
Vi är väldigt nöjda med resultatet.
Trevlig helg Pontus // Roséns

Böckerna har kommit och vi är sjukt nöjda med dom! Tack!!

Idag fick jag anteckningsböckerna jag beställt från er!Tusen tack för snabb leverans och att ni varit så hjälpsamma!Jag kommer definitivt att återkomma för fler beställningar framöver!
God jul & gott nytt år!
Mvh/ Hanna Karlzon

Snapsböckerna har kommit och jag är supernöjd med resultatet!Tack för råd längs vägen och trevlig kontakt längs vägen!Blir det aktuellt med någon annan trycksak kommer jag igen!
HälsningarTore

Tack för fint arbete och snabb leverans! Hämtade paketet igår och är mycket nöjd. Glad advent! önskar Hakon

Nu har vi hämtat ut böckerna. De är väldigt fina. Vi är supernöjda. Tack för ett väl utfört arbete.Jag skickar över pengar nu på direkten.

Det blev ett fantastiskt resultat tycker jag. Och kartongen kom ett par dagar före den var lovad.Tack för arbetet och snabb leverans!
Tack för faktura, och för lyckönskningar! Jag betalar fakturan i helgen. Och tackar för väldigt gott samarbete, det gick verkligen smidigt.

Hej! Har nu hämtar ut böckerna. Jag måste ge ett stort tack till Digitaltrycknu. Det är underbart fina böcker! Tack så jättemycket. Jag är 100 % nöjd!!!

Tack så mycket för hjälpen! Du har hjälpt oss väldigt mycket med dettaarbete, och vi skulle vilja ta med ditt namn i vår tacksida. Är det okej fördig?
Vänliga hälsningar


Hej Nils, tack för den senaste beställningen, det är skönt att ha hittat ett vettigt tryckeri med en smart tryckare, ni är inte så många J
Det låter jättebra! Tack för gott samarbete! / Catharina


Hej!Böckerna är jättefina och vi kan inte bli nöjdare!! 
Tack för mycket gott tryckeriarbete! Leveransen kom igår och jag är mycket nöjd!Betalar fakturan redan denna vecka! Allt gott! Håkan
Böckerna såg jättebra ut och jag är jättenöjd, faktum är att de säljer som smör redan nu, så jag skulle vilja trycka 100 stycken till!!
Hej!Fick böckerna idag och är jätte nöjd! Tack för ett bra jobb!
TACK för all hjälp och en grym service!!!
Hvitsnurrorna kom en minut efter att jag skickat mail till dig! Jättebra tryck, de är verkligen så snygga! Tack för allt, den snabba och otroligt trevliga servicen!
Det var väldigt snabbt! Vi är väldigt nöjda och t.o.m. imponerade av resultat och effektivitet! Vid framtida tryck kommer vi att återkomma!Och skittrevliga att ha att göra med!
Tusen tack för ännu en service i toppklass!
Kanon! 1000-tack för bra service!
Tack för snabb leverans på boken, den blev jättefin och jag är jättenöjd 😊Josefina!