Broschyrer, flyer och foldrar

Om du vill arbeta med ett tryckeri som ger dig:

  •    Enkel och smidig hantering
  •    Få en personlig kontakt som är ditt bollplank
  •   Miljövänligt, läs mer
  •    Lågt pris
  •    Bra kvalitet
  •    Korta leveranstider

...... då är DigitalTryckNu precis vad du letar efter

 

 

Affischer, flyers, broschyrer och vykort

Vill du nå ut till dina kunder och medlemmar med tillfälliga erbjudanden, kampanjer, aktiviteter eller information? Då kan lösningen vara att trycka affischer, flyers eller broschyrer. Affischer är ett billigt, enkelt och effektivt sätt att få uppmärksamhet kring evenemang och erbjudanden. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till bra priser.

Hög kvalitet till bra priser

Många väljer att söka information på nätet, men ibland är det bra att kunna lämna ut en broschyr eller ett produktblad till dina kunder. Vykort är ett utmärkt sätt att marknadsföra en produkt eller tjänst. Flyers och affischer fångar förbipasserandes uppmärksamhet på ett effektivt sätt. Det som är viktigt att tänka på är att satsa på kvalitetsprodukter som ger ett bra intryck.

Vi har lång erfarenhet av branschen och erbjuder personlig service. När du är i behov av att trycka produktblad, flyers, vykort eller broschyrer ser vi alltid till att du som kund är nöjd med resultatet innan vi trycker hela upplagan. Du skickar in din fil online och vi fixar resten. Gratis provtryck ingår alltid vid större upplagor.

Om du är intresserad av bra tips gällande affischer, produktblad, broschyrer m.m. kan vi skicka dig filen Tips & Tricks. I den finns tips om vilka tekniska krav som kan vara att ha i åtanke redan när du skriver en tidning, broschyr eller bok. Har du frågor om hur det går till atttryckatrycksaker hos oss är du mer än välkommen att kontakta oss.