Tidning

  • Tidningar för skolor, föreningar och företag. Miljövänlig produktion läs mer.
  • Tryck - adressering - postinlämning. En personlig kontakt som blir ditt bollplank.
  • Begär en offert - du blir förvånad att det är så billigt.

 

Tidningar

Företagstidningar och medlemstidningar är utmärkta metoder att nå ut med information till varje enskild anställd, kund eller medlem. Uppdatera läsarna om kampanjer, vad som händer och viktig information genom att skicka ut tidningar till medlemmar eller medarbetare. En tryckt tidning uppskattas av de flesta och skapar en personlig relation mellan företag och mottagare.

Ett tryckeri med lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av att trycka tidningar och kan hjälpa dig ta fram en tidning som lever upp till dina önskemål och behov. Kvalitet är viktigt för både oss och våra kunder. Vi gör därför alltid en provtryckning som du får godkänna innan vi trycker den fulla upplagan.

Tidningar, broschyrer eller klammerhäftade böcker är samma typ av bokbinderi. Vi trycker din klammerhäftade produkt upp till 80 sidor. Pappersvalet kan vara upp till 250g i omslaget och 200g i inlagan. Om tidningen eller broschyren skall skickas ut så adresserar vi den gärna för dig och plastar in den vid behov.

Vad kostar det att trycka en tidning eller broschyr?

Här kan du göra en beräkning på vad det kostar att trycka en tidning eller en broschyr. Det är också möjligt att få vissa sidor i färg och andra i svartvitt samt annat papper. Maxtjocklek är 250g.

Kontakta oss gärna för mer information

Vill du så kan vi skicka dig filen Tips & Tricks. I den finns tips om de tekniska krav som kan vara att ha i åtanke redan när du skriver en tidning eller broschyr.

Har du frågor om hur det går till atttryckatidningar hos oss är du mer än välkommen att kontakta oss.